piątek, 16 września 2011

Nars uvádí svou značku na území České republiky v parfumerich Sephora

NARS KOLEKCE PODZIM 2011

Kolekce Podzim 2011 je rezolutně avantgardní. Odvážné výkřiky barev jsou zjemněny měkčími lehčími tóny. Líčení očí se pohybuje od jasné intenzivní modré po stříbrně šedobéžovou, okouzlující broskvovou a matnou holubičí šeď. Rty zdobí škála barev od výrazně matně červené přes sofistikovanou červeno-fialovou po jiskřivou šampaňskou růžovou. Bouřkově šedá barva nehtů přináší dotek tajemna. Výsledný efekt je sebejistý, vyhraněný a intenzivní.

MONTEGO BAY PURE MATTE LIPSTICK

Tato všestranná růžová matová rtěnka s přídavkem hydratujícího másla z divokého manga snadno klouže a dodává rtům vysoce matný vzhled.

MASCATE PURE MATTE LIPSTICK
Červená matová rtěnka, nesoucí francouzský název pro Maskat, hlavní město Ománu ležící na pobřeží Arabského moře, je záhadná i dramatická.

PAGO PAGO LIPSTICK
Tato růžová třpytivě průzračná rtěnka, pojmenovaná po hlavním městě Americké Samoy nacházející se v jižním Tichém oceánu, přináší jemnou barvu připomínající tyto tichomořské ostrovy.


OUTREMER SINGLE EYESHADOW

Oční stín s bohatým pigmentem výrazně modré barvy, nesoucí název, který je francouzským výrazem pro zámoří, umožňuje celou řadu fantastických efektů líčení, od jemného a průhledného efektu po intenzivní barvu a vysoce módní vzhled.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz